Scheuren inmeten met GPS

Het tijdig vullen van scheuren in het asfalt is iets wat nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd moet worden. Die kunst beheren wij van Asfalt-onderhoud B.V. Nauwkeurig, omdat we ons grondig voorbereiden. Met onze visuele weginspecties via GPS bijvoorbeeld. Terwijl onze bus met de verkeersstroom meerijdt, inventariseren we de status van het wegdek en meten we precies in waar er scheuren in het wegdek zitten. Het inmeten gebeurd nadat de scheuren gevuld en afgesplit zijn! Na de inspectie ontvangt u een GIS-bestand dat u in uw eigen beheerssysteem kunt inladen. Zo houdt u zelf het overzicht én kunnen wij ons werk nóg effectiever doen.

 

 

 

 

 

 

Gesignaleerd? Vullen!

Want scheuren vullen is eveneens precisiewerk. En belangrijk ook. Want signaleren alleen is niet voldoende om onveilige situaties te voorkomen. Door het tijdig en vakkundig vullen van de scheuren in het wegdek, wordt verdere schade aan het asfalt voorkomen. Met onze duurzame en perfect afgestemde machinale aanpak bent u er dan ook van verzekerd dat het asfalt er weer een tijd lang tegenaan kan! Wat we daarvoor inzetten? Temperatuur gecontroleerde voegvulling, bitumineuze voegovergangen en flexibele kantopsluitingen. En dat alles met minimale verkeershinder door het gebruik van onze compacte machines.

Benieuwd geworden en meer weten over onze aanpak van scheuren inmeten én vullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen er graag meer over!